Éjjel-nappal a lakókörnyezetért

tatabányai társasházpiacon

A társasházkezelők akkor is foglalkoznak a lakásával, amikor ön már alszik

A társasházüzemeltetés nem egy egyszeri feladat, ráadásul sok plusz időt és energiát is igényel, kis túlzással akkor is dolgozni kell, amikor a társasház már „alszik”. Egy szolgáltatónak – mint Tatabányán a T-Szolnak  – az üzleti biztonság mellett magas színvonalú szakmai szolgáltatást, éjjel-nappali diszpécser szolgálatot, egyablakos ügyintézést, közvetlen és élő kapcsolattartást, pályázatfigyelést, biztosítási ügyek intézését, szükség esetén behajtási tevékenységet is intéznie kell.

Sokan nem végeznek ennyire széles körű szolgáltatást, de nem is jutnak olyan magasra, mint a tatabányai szolgáltató. A T-Szol méretéből és tulajdonosi struktúrájából fakadóan az egyik legmegbízhatóbb partner a tatabányai társasházpiacon, jól képzett karbantartási-, felújítási- és hibaelhárítási szakemberekkel és kivitelező partnerekkel rendelkezik.

Fő cél, hogy a vállalat a folyamatosan változó körülményekhez alkalmazkodva a lehető leghatékonyabban, leggyorsabban szolgálja ki partnerei igényeit. A szolgáltató versenyképes árakkal dolgozik, amelyeket társasházanként, az albetétek számától függően határoz meg, a kezelési díj pedig magába foglalja a társasház könyvelést, ügyintézést, ügyeleti díjat is, a korszerűsítési pályázatok és beruházások finanszírozási lehetőségeinek felkutatásáért, lebonyolításáért pedig nem számolnak fel külön díjat.

Print Friendly, PDF & Email