Fésülködő asztal tükörrel: így érezheti magát királynőnek

Meg kell adni a fésülködés módját

Fésülködő asztalra minden hölgynek szüksége van, aki igazán nőnek szeretné érezni magát. Ez egy olyan plusz, amelyre tényleg szükség van, hogy hercegnőnek érezzük magunkat otthonunkban. Akár nap elején, akár esti program előtt, meg kell adni a módját az előkészületeknek. Egy színházi este vagy egy romantikus vacsora máris megköveteli az előkészületeket. A fésülködő asztalka azonban más miatt is fontos lehet.

Gondoljunk csak bele, amikor többen is sorban állnak a fürdőszobánál, mert éppen a család apraja-nagyja készülődik egy programra. Ilyenkor mindenki feszült és ideges, amikor a hölgyek órákig készülődnek. Ezt a kellemetlen helyzetet is meg lehet menteni egy fésülködőasztallal. Ma már nagyon praktikus asztalkákat lehet kapni és méretüknél fogva könnyedén elhelyezhetők akár a hálószobába is. A hölgyek többféle szín és méret közül is választhatnak. Minden asztalkához aranyos kis puffok is választhatók, így erre sem lesz gondunk.

Az Elizabeth Charlotte fésülködőasztalka francia formatervezéssel és praktikus megoldásokkal várja a hölgyeket. 5 fiókkal, tükörrel és székkel együtt alig 50 000 forintért megvásárolható. A Josephine Black Baker asztalka Audrey Hepburn-t juttatja mindenkinek az eszébe. Ezt az asztalkát sokszor jellemzi készlethiány, hiszen a hölgyek elkapkodják. A tükörrel és szintén 5 fiókkal rendelkező fésülködőasztalka nagyon praktikus kis rekeszekkel rendelkezik, hogy minden fontos sminkes felszerelésnek is meglegyen a méltó helye. Az AgnésSorel asztalka rengeteg hellyel és igazi királynős hangulattal várja új tulajdonosait.

A fehér színben elérhető fésülködőasztalkához gyönyörű krém székes kínálnak. A 4 fiókos elrendezés pedig szintén lehetővé teszi a szépítkezés rituáléjához tartozó összes kellék elhelyezését. Francia báj és elegancia jellemezi a Charlotte Savoy fehér színben elérhető garnitúráját, amely két kis szekrénnyel, fiókkal és tükörrel bűvöli el új tulajdonosait. A hajszárító, a fésűk és az összes sminkes kellék bőven elfér a rendelkezésre álló rekeszekben. Érdemes a fésülködőasztal kiválasztása előtt alaposan átgondolni, hogy mekkora helyet foglal el az új szerzemény, de még ennél is fontosabb, hogy az új asztalkában mindennek legyen elegendő helye.