Fisher Price szörnyecske élénk színekkel

fisher price szörnyecske

Kisbabája nagyszerűen fogja érezni magát az izgalmas felhúzható játékokkal. A Fisher Price szörnyecske elkíséri a csöppségét egy sétára, ilyenkor pedig megnézheti, ahogy a feje körbe-körbe forog, fel-le ugrik, miközben puha szoknyája lendülettel libben.

A Fisher Price szörnyecske rengeteg élénk színnel rendelkezik, az örvénylő mozdulatok és a felfedezhető textúrák révén pedig a kicsik is gyakorolhatják a képességeiket. A játék forgása segít a pici lábaknak és karoknak abban, hogy gyakorolják a mozgást, a húzást, valamint a járást. Ez a termék élénk színek, szórakoztató mozdulatok, csattanó hangok és érdekes textúrák keveréke, hogy a baba felfedezhesse a saját érzékszerveit.

Amint a kicsik rájönnek, hogy a zsinór meghúzásával életre kelthetik a szörnyet, látják, hogy tetteik szórakoztató dolgokat idézhetnek elő. A Fisher Price szörnyecskével való játék 1 éves kor felett ajánlott, hiszen ilyenkor fejlődik leginkább a szem-kéz koordináció. A játék használatához szülői felügyelet is szükséges lehet.