A vizes légtisztító javítja a beltéri levegő minőségét

vizes légtisztító

A jobb levegőminőség hozzájárul az egészség megőrzéséhez. Az otthonok, irodák légkörének a javítására kiváló a korszerű technológiájú vizes légtisztító. A működésük kulcsa a beépített egy vagy több szűrő, ez típusfüggő tényező, de leginkább HEPA változatokat tartalmaznak. Az eklima.hu webáruházban a klímák és hőszivattyúk mellett, számos innovatív vizes légtisztító található, elfogadható áron.

Bármelyik alkalmazásával enyhíthetőek a felső légúti problémák, legyen szó allergiáról, asztmáról vagy éppen mechanikai irritációról. A berendezés kiszűri a levegőből a polleneket, a poratkát, a port, a háziállatok szőrét, akárcsak a káros vegyi anyagokat, közben pedig semlegesíti a kellemetlen szagokat.

A megfelelő készülék kiválasztásakor ajánlott a méretkompatibilitást szem előtt tartani, azaz a helyiség méreteihez való modellt kiválasztani. A zajszint darabonként eltérő, olyat célszerű beszerezni, amelyiknél ez a paraméter 35 decibel körüli. A vizes légtisztító CADR-értéke azt mutatja, hogy milyen sebességgel kerülnek kiszűrésre a beltéri légszennyező anyagok.