Gardena fűnyírót minden kertbe!

Gardena fűnyíró

Ha már amúgy is a kertben dolgozunk, akkor gondoskodjunk arról, hogy legalább tökéletes munkát végezzünk. Ehhez megfelelő szerszámokra és gépekre van szükség. A Gardena fűnyíró megszolgálja a bizalmunkat, amit tapasztalni is fogunk, amint kipróbáljuk. Sajátos kialakításából adódóan, a falak mentén és a szélek vágásához is ajánlott. Speciális terelőfogakkal van ellátva, amelyek behúzzák az edzet késekhez a gazt.

A Gardena fűnyíró magas hatásfokkal dolgozik. Összegyűjti az apróra vágott zöldet, így nem kell utólagos gereblyéléssel töltenünk az időt. A tartály könnyedén kivehető és üríthető. A nyesedékből kiváló minőségű mulcs vagy komposzt készíthető. A Gardena fűnyíró garantálja a tökéletes vágást, amivel megalapozzuk a kivételesen egészséges gyeptársulás kialakulásának lehetőségét.

Hetente gyorsan végigjárhatjuk vele a területet. Kimondottan öröm a munka a Gardena fűnyíróval. Tudjunk meg ennél is többet a műszaki paraméterekről és természetesen az árról a gardenpont.hu weboldalon! Rendeljünk és használjuk nagy hatásfokkal a minőségi szerkezetet!