Gerincvizsgálat néhány perc alatt

Gerincvizsgálat modern eszközökkel
Gerincvizsgálat modern eszközökkel

Hála a modern technológia rohamos fejlődésének, az orvostudományban is számos új műszer látott napvilágot. A BackScan egyike napjaink leghatékonyabb készülékeinek, aminek jóvoltából a gerincvizsgálat gyors, egyszerű és nem utolsó sorban pontos. Magyarországon elsőként a fővárosban, 16. kerületi rendelőben találkozhattak a páciensek ezzel a korszerű műszerrel.

Az előre egyeztetett időpontban, a gerincvizsgálat egy beszélgetéssel kezdődik, ahol szakértő orvosok részletesen megtudják a betegek állapotát, az előzőleg elvégzett vizsgálatok eredményét, valamint milyen kezelésben volt eddig része az illető személynek.

Ezt követően a BackScan géppel történő vizsgálat során, ezt az aprócska műszert végigvezetik a gerincoszlopon. A 3D-ben készült felvételek azonnal megtekinthetőek, így a gerincvizsgálat eredményeit az orvos rögtön közölni tudja a beteggel. A gerincfájdalom oka lehet blokkban mozgó vagy hipermobilis ízület, lordózis. A BackScan minden esetben pontos képet tud adni a beteg állapotáról.