Gondoltad volna, hogy ilyen sok mindenben tud segíteni a női Aviva torna?

Aviva torna

Rengeteg nőnek vannak nőgyógyászati problémái, amelyeknek megoldását a szakorvosoktól remélik. Pedig nem kellene csupán a gyógyszeres kezelésekre szorítkozni, hiszen vannak olyan remek tornagyakorlatok, amelyeknek a rendszeres elvégzésével saját magunk indíthatjuk be a szervezetünk öngyógyító folyamatait. Nem semmi, hogy milyen sok szempontból tud hasznos lenni a nőknek az Aviva torna. Erről a kiváló módszerről minden fontos információ megismerhető a valtozasmuhely.hu weboldalon.

Amennyiben megértjük és elfogadjuk a szervezetünk működését, akkor képesek leszünk megélni a nőiességünket a maga teljességében. Az Aviva mozgásformát kifejezetten egészségügyi problémák megelőzésére és megoldására fejlesztett ki egy magyar származású fizikoterapeuta, Aviva Gabriella Steiner. A torna speciális beszorító és ellazító gyakorlatai hozzájárulnak a méh és a petefészek optimális funkcionálásához, de ugyanakkor a hormonszintet is egyensúlyba hozzák.

Roppant hatékony ez a mozgásforma a belső elválasztású mirigyek működése szempontjából, nem véletlenül nevezik hormontornának is. Fokozza az artériás és a vénás vérkeringést, aktiválja a nyirokrendszeri keringést, erősíti az alhasi és a kismedencei izomzatot, valamint regenerálja a kötőszöveti rendszert. Meddőség megszüntetésére is sokan végzik rendszeresen az Aviva tornát, hiszen erre is jó. Kiváló szolgálatot tesz a peteérés elősegítésére, az ovuláció serkentésére, illetve a petevezeték átjárhatóságának elősegítésére.

A weboldalon olyan személyek véleménye is olvasható, akik már elvégezték az Aviva tanfolyamot és a tapasztalataikról írnak, valamint a mozgásforma rájuk gyakorolt hatásairól. A tanfolyamra Ön is jelentkezhet a honlapon keresztül, a világ jelenlegi helyzetére való tekintettel, vagyis a járvány miatt most kizárólag online folynak a képzések. A megtanult gyakorlatokat mindenki az otthonában végezheti majd. Tulajdonképpen az Aviva torna célja nem más, mint serkenteni a vérkeringést az úgynevezett dolgozó zónában, pontosabban a combközéptől a köldökig.