Ipari szerszámok: a száraz/nedves porszívó

akkus fűnyíró

A nyár közeledtével a kertben is egyre több lesz a munka, és a profi, hatékony gépek elengedhetetlenek ahhoz, hogy gyorsan és gond nélkül be lehessen fejezni azt. Egy közepes vagy kisméretű kertben az akkus fűnyíró jelenti a biztos megoldást, hiszen ennek minden tulajdonsága megvan ahhoz, hogy tökéletes végeredményt biztosítson.

De melyik modell mellett érdemes dönteni? Nem fog csalódást okozni a Bosch AdvancedRotak akkus fűnyíró, amelyik mindig, minden helyzetben lenyűgöző fűnyírási eredményt nyújt, kellemes felhasználói élmény mellett. Ezért is választják ezt olyan sokan.

Nagy előnye a zajcsökkentő technológia, amit bele építettek. Ezzel egyenletesebb hangok biztosíthatók, míg a felhasználóbarát részletek kényelmes fűnyírást tesznek lehetővé. Az akkus fűnyíró azért is kezelhető komfortosan, fáradalmak nélkül, mert a vágási magassága egyszerűen beállítható a 25 és 80 mm közötti fűmagassághoz, 6 fokozatban.

A UniversalRotak speciális kialakítású LeafCollect kése tökéletesen vágja a füvet, valamint összegyűjti és aprítja a leveleket. Az akkus fűnyíró tehát egy kiváló beruházást jelent egy közepesebb kertben. Ez megvehető az Online Szerszám shopban.

Itt az fűnyírókon kívül, az ipari szerszámok tárháza várja a vásárlókat. Építkezéseken, de főleg lakásfelújításoknál, nagyobb renoválásoknál a tisztaság nagyon fontos lehet. Ezért sem hiányozhat a száraz/nedves porszívó. Melyik modell jó?

Rengeteg mindenki meg van elégedve a Bosch GAS 12-25PL típussal. Az ilyen jellegű ipari szerszámok közül ez az első olyan modell, amelyik szabadalmaztatott öntisztító technológiával bír. A kiemelkedő szívóerő és az innovatív öntisztító funkció mellett, alacsonyak a fenntartási költségei is, köszönhetően az előszűrő technológia meglétének, illetve annak, hogy ez a fő szűrő élettartamát háromszorosára növeli.

Az ipari szerszámok közül ez a modell azért egyedi, mert ennél a statikus elektromosságot levezető szerelvények megakadályozzák a statikus feltöltődést. Tehát világos, hogy a Bosch GAS 12-25PL jó választás.