A híres svájci Tissot karóra

Tissot karóra

A svájciakról köztudott, hogy élen járnak az óra-, csokoládé- és sajtgyártásban. Az óragyártásban szerzett és jól kiérdemelt hírnevet a Tissot karóra csak öregbíti.

A Svájcban gyártott órák pontosságáról igazi ódákat zengnek, a „svájci” jelzővel szinte bármilyen órát el lehet adni. Tény, hogy ők valóban mesterei az időmérő műszerek gyártásának, azonban azt lehet nem mindenki tudja, hogy az utánozhatatlan technikai kivitelezés mellett, a gyönyörű dizájn terén is nagyot alkotnak.

A Tissot karóra gyártás 150 éves múltra tekint vissza, termékeik ma már méltán világhírűek és sikerük az évtizedek során is töretlen maradt. Már első nézésre is látható, hogy hihetetlenül magas minőséget és értéket képviselnek, örök klasszikusok, de a fejlődés, megújulás sem kerülte el őket.

Ezért a Tissot karóra választékban elemes és automata órák is megtalálhatóak. Bár luxustermékek, mégis megfizethetőek, hiszen ha belegondolunk, hogy milyen értéket képviselnek, az árúk nem fog borsosnak tűnni. Ha nemcsak márkát, hanem értéket is szeretne, vásároljon svájci órát!