Hunter X Core, a modern öntözésvezérlő

Hunter X Core

Szüleinknek, nagyszüleinknek a kert, a vetemény öntözése azt jelentette, hogy kora reggel vagy este öntözővederrel vagy locsolócsővel biztosították a vizet minden szükséges helyen. Ez elég időigényes volt, és nem biztos, hogy mindenhová a megfelelő mennyiségű víz jutott.

Ma a modern öntözőrendszerek és a Hunter X Core öntözésvezérlő segítségével már ez sokkal könnyebben és kevesebb idő ráfordításával megoldható. A négyzónás öntözésvezérlő segítségével kintről vagy bentről egyaránt be lehet állítani, hogy mikor, mennyi ideig, a kert mely részét lássa el a rendszer vízzel.

Igény szerint akár 31 napos ciklusokra is be lehet programozni, vagy akár minden nap lehet változtatni. Természetesen a Hunter X Core kiegészíthető esőérzékelővel vagy időjárásérzékelővel is, így teljesen automata módon biztosítja a kertben a megfelelő vízellátást. Távvezérlő szett is tartozik hozzá, így akár az erkélyről is lehet irányítani bármelyik zóna öntözését. Az eredmény egy gyönyörű kert, és több szabadidő, amikor élvezni lehet ennek a látványát.