A szálkásító étrend megmutatja a kidolgozott izmokat

A fehérjék elősegítik az izomfejlődést

Ha nem csak az izmok mérete a mérvadó, akkor pár szabály betartásával remekül megmutatható munkánk gyümölcse. A szálkásító étrend szembetűnően elővarázsolja a zsírréteg alól hasunk kockáit, hátunk deltaizmát, és így lassan az egész testünkön szemmel látható lesz a változás. Hogy mit kell ezért tenni?

Természetesen, folytatni az edzéseket és játszani az arányokkal. Hogyha kevesebb zsírt és szénhidrátot fogyasztunk, viszont annál több fehérjét, akkor lassan elvékonyodik a bőrünk alatt húzódó zsírréteg, ezért szebben és karakteresebben fognak előtűnni a feszes izmok.

Egyébként a sportolók, de főleg a testépítők törekednek a „papírbőr” kialakítására a szálkásító étrend alkalmazásával. Már biztosan mindenki elcsodálkozott, hogy még a vékonyabb erek is mennyire megmutatkoznak egy testépítőn a versenyek alkalmával.

Ehhez rengeteg fehérjét kell a szervezetükbe juttatniuk, hogy a kemény edzések alkalmával izomtöbbletet halmozhassanak fel. A fehérjeporok segítik a szálkásító étrend kialakítását, és nagymértékben fejlesztik az izmokat.