Igazán sokrétűek a minőségi földfúrók

földfúrók

A gödörásás bizonyos esetekben igen komoly kihívásokat jelenthet, de érdemes lehet lemondani a kézi szerszámok fáradságos használatáról és kiaknázni a technológia rejtett vívmányait erre a célra. A professzionális földfúrók belsőégésű és nagyteljesítményű motorral vannak ellátva, amik függetlenül minden hálózattól, a félreeső tanyákon, földterületeken bármikor bevethetőek.

Igen sokoldalúak, ugyanis kreativitástól függően, több helyzetben kisegítik a feladatvégzésben. A földfúrók oszlopok telepítéséhez ugyanúgy ideálisak, mint szőlőtőkék, kisebb facsemeték ültetéséhez. Még üveg- vagy fóliaház oszlopok, növények támrendszerének telepítésében, közvilágítás alapjának készítéséhez egyaránt megfelel.

Természetesen mindig figyelni kell, hogy milyen átmérővel rendelkező fejek alkalmazása történik az adott célokra. A földfúrók egy- vagy kétemberes kivitelben is kaphatóak. A fokozott kihasználáshoz nagyobb teljesítményre lesz szükség. Ismerje meg a különféle Kasei és Oleo-Mac termékváltozatokat a parasztplaza.hu oldalon, majd pedig válasszon az elképzeléshez mérten, valamint kedvező áron!