Mennyivel olcsóbbak a használt pénztárgépek?

használt pénztárgépek

Egy üzlet elindításánál elég sok dologra kell odafigyelni és lehetőleg a költségeket is minél jobban csökkenteni. Amikor valaki nem átvesz egy már jól bejáratott vállalkozást, aminek gyakran ki van építve a teljes klientúrája és stabil jövőképpel rendelkezik, úgy gyakran a nulláról kell építkezni. Ez a modern korban, amikor szinte mindenki cégvezető akar lenni, hihetetlenül nehéz. A konkurencia napról-napra nő és amennyiben ez még nem lenne elég, ott vannak a dinamikusan változó gazdasági trendek.

Az elmúlt néhány évben olyan jellegű átalakulások történek, amelyek alapjaiban rengettek meg több kiválóan működő üzletágat. A vendéglátósokat a koronavírus okozta járvány nyomán létrejött lezárások szenvedtették ki, míg most az energiaárak drasztikus emelkedése okoz sok fejfájást. Az ilyen jellegű kihívások csak úgy küzdhetőek le, amennyiben stabil alaptőke van, amire lehet támaszkodni. Röviden, minden forintot meg kell becsülni és okosan felhasználni, visszaforgatni a cégbe és abból minél több profitot termelni.

Aki nem termel, az többnyire elad valamilyen terméket vagy szolgáltatást. Ehhez szükség lesz online pénztárgépre, amit a törvény előír. A berendezések azonban elég költségesek. Egy teljesen új készülék értéke 6 számjegyű, de van lehetőség a bérlésre vagy harmadik opcióként használt rendszerek vásárlásra is. A www.lapenztargep.hu weboldalon is összehasonlíthatod a használt és az új pénztárgépek árait. Alapvetően az ilyen jellegű készülékek ugyanazt tudják, mint a gyártósorról frissen lekerült társaik, de teszik ezt kedvezőbb költségek mellett.

A különbség érezhető, ami jelentős megtakarításra nyújt esélyt. Amíg beindul a bolt, addig bőven megteszi egy használt berendezés. Ez ugyanúgy rendelkezik a megfelelő engedélyekkel és rendületlenül teszi a dolgát. A CashBox Base kasszák 1 éves forgalmazói garanciával rendelkeznek. Beüzemelésük egyszeri költséggel jár. További jó hír, hogy kapcsolható hozzájuk több kiegészítő rendszer, mint vonalkód olvasó, mérleg és hasonlók. A megtakarított összegből pedig van lehetőség olyan további egységek beszerzésére, mint például a POS terminálok.