Infrasugárzó fürdőszobai használatra is

infrasugárzó

Az infrasugarak jótékony hatását nemcsak a manapság nagy népszerűségnek örvendő modern infraszaunák fejlesztői használják fel, de a fűtéstechnika terén is egyre-másra születnek olyan vívmányok, amelyek az infrapanel segítségével érik el a hőmérséklet emelkedését.

Az infrasugárzó tökéletes választás, ha olyan egységre vágyik, ami azonnal meleget ad, amint bekapcsolja, illetve a magas szintű védettségének köszönhetően, akár a fürdőszobákba is felszerelhető. Azokban a családi házakban, ahol a lakók helyszűkével küszködnek, az infrasugárzó jelenti a megfelelő megoldást, hiszen kicsi méretéből adódóan, alig foglal helyet. Abban az esetben, ha úgy látja célszerűnek, akár a magasba is felszereltetheti, ezáltal is garantálva, hogy a sugárzó semmitől ne foglalja el a helyet.

Mivel az infrasugárzó a fő fűtési egységek csoportjába tartozik, arra is kiváló, hogy egy egész lakást felfűtsön. Ha az infrasugárzó felkeltette az érdeklődését, keresse a Jómeleg webshopot bizalommal, hogy választ találjon minden kérdésére!