Tudtad, hogy luxus búvóhelyet is találhatsz Budapesten?

luxusrandikuckók

Egyesek azért nem döntenek a szálloda mellett a kettesben eltöltött pillanatok helyszíneként, mert az túl drága, és még teljes pihenés és kikapcsolódás sem adott. Ezért is döntenek rengetegen úgy, hogy inkább egy szerelmi fészeknek, úgynevezett búvóhelynek adnak esélyt.

A fővárosban szállodára emlékeztető luxusrandikuckókat is lehet találni. A hotelre emlékeztető tulajdonságok csak abban merülnek ki, hogy adott az a luxus, amit sokan igényelnek ilyen helyzetben. Hol is találhatóak meg ezek a lakások?

A Corvin negyed temérdek egyedülálló lakással várja az érdeklődőket. Az egyik ilyen helyre belépve a pár egyből érezni fogja, hogy remekül választottak. A randikuckó többet jelent, mint egy több csillagos szállodai szobát. Itt adott a kifogástalan, szemet gyönyörködtető kilátás, a korszerű bútorok és a berendezéshez elengedhetetlen elemek, illetve az egész lakás hangulata páratlan.

A randihely tökéletes választás azoknak, akik csak pár órára szeretnének egy nyugodt lakást, illetve azok is jól járnak itt, akik egy egész éjszakát vagy hétvégét szeretnének relaxáló körülmények között eltölteni. A kifinomult eleganciát sugárzó lakásban minden megtalálható, amire csak szükségük lehet a pároknak.

A szerelmi fészekben nagyon sokan szeretik az amerikai konyhás nappalit, amiben megtalálható a Full HD TV és a kényelmes ülőgarnitúra is. A sarokkádas fürdőszobába már a hajszárító is be van készítve, hogy semmiben ne szenvedjenek hiányt az idelátogatók.

Itt épp úgy vannak törölközők, akárcsak a tusoláshoz szükséges samponok, tusfürdők és szappanok. Egy huncutkodással teli éjszaka után nincs is annál jobb érzés, mint egy jó tusolással felfrissülni. A kuckóhoz tartozik egy nagyobbacska terasz is, amit a vendégek kedvük szerint igénybe vehetnek.

Itt, ha az időjárás engedi, akár egy finom vacsorát vagy bort is el lehet fogyasztani. A kilátás kétségtelenül pazar, és ehhez jön még az is, hogy a szomszédok biztosan nem fognak zavarni. Vitathatatlan, hogy a Corvin negyedben sokak kedvenc búvóhelye is. A népszerűségét pedig az fokozza, hogy ugye ez egy belvárosi randihely.