Kártyafüggetlen telefon több gyártótól

Kártyafüggetlen telefonok

A 2000-es években a mobiltelefon meghódította a világot. Az első időkben kapható, kevés funkciót felvonultató nyomógombos készülékek előkészítették a terepet az okostelefonoknak. Ha új kütyüt szeretnénk, a szolgáltatók kínálatából is válogathatunk, de akad szép számmal kártyafüggetlen telefon is a piacon.

Ezek jellemzője, hogy bármelyik honi és külföldi szolgáltató SIM kártyáját befogadja, így akárhol is legyünk a Földön, tudunk vele telefonálni és böngészni az interneten.

A legtöbben bele sem gondolnak, de a kezükben lévő telefon ma nagyobb számítási kapacitással rendelkezik, mint azok a számítógépek, amelyek a Holdra felszállást segítették.

Lényegében egy 5-6” átmérőjű képernyővel ellátott számítógépről van szó, ami a Full HD vagy 4k felbontású videók, illetve jó minőségű fotók készítésére alkalmas kamerának köszönhetően, kiváló emlékőrzővé válhat a kezünkben. Tehát, ha szeretünk utazni, újabb és újabb országokat megismerni, egy kártyafüggetlen telefon ideális útitársunk lehet, miközben bejárjuk a világot.