Kényelmes női és férfi baseball sapka

Férfi baseball sapka

Szeretne népszerűsítési célokra használható simléderes sapkát vásárolni, lehetőleg nagyobb tételben? A webáruházunkban fellelhető női és férfi baseball sapka modellek mindegyike ideális lehet erre a célra.

Az egyszínű változatok mellett, a felhozatalunkban megtalálja a mintás vagy többszínű sapkákat is, így amellett dönt, amelyik mellett csak szeretne. A női és férfi baseball sapka hímzése még jobban képes fokozni az egységességet, ennek köszönhetően pedig nemcsak akciók, kampányok vagy munkaruha kiegészítőjeként állja meg a helyét, hanem reklámajándékként is tökéletes választás.

A férfi baseball sapka típusok között is akadnak eltérések. A klasszikus forma mellett, talál a kínálatunkban Buffalo modellt is, nem beszélve a rapperek által oly imádott Snap verzióról.

A döntés az Öné! A hajlított napellenzőnek köszönhetően, a nyári napsütötte napokon kiváló viselet napszemüveg nélkül is. A fésült pamutból készült anyag könnyen mosható, hamar szárad, a szín pedig nem fakul ki. A „one size” méret rendszerint hátul tépőzáras vagy gumírozott, így tökéletesen rásimul a fejre.