Többrészes biciklis táska is van

Klasszikus bőr biciklis táska

Egyre jobban elterjedt, hogy a kerékpárt nemcsak munkába vagy iskolába járásra használják, hanem túrák és kirándulások során is. Az ilyen barangolásokhoz célszerű egy jó minőségű, csomagtartóra rögzíthető biciklis táska.

A kiválasztásnál érdemes figyelembe venni a kirándulás időtartamát, illetve az időjárást is. Mérettől függően, a hétvégi kirándulásokra, de akár több hetes sátoros kalandozásokhoz is alkalmas lehet. A kisebb, kompakt táskák általában 2 részesek, 25-30 literesek.

Ezek rövid kirándulásra vagy mindennapi használatra alkalmasak. A nagyobb, 3 részes, 45-60 literes típusok már a hosszabb utazások során is megállják a helyüket, hiszen a sátor és a hálózsák szállítására is alkalmasak.

A biciklis táska kiválasztásánál, a méreten túl, érdemes figyelembe venni az anyagát is. Egy sátoros túrára célszerű vízhatlan alapanyagút választani, de vannak külön vízálló huzattal ellátott modellek is. A Bikediscount webáruház kínálatában mindegyik kivitelű biciklis táska megtalálható, bármelyikre is legyen szüksége.