Kevésbé izzad az Under Armour pólóban

Under Armour póló

Vannak olyan sportmárkák és termékeik, amelyekben az emberek megbíznak, mert hallották vagy tapasztalták is, hogy strapabíróak, esztétikusak és szinte minden más ruhadarabbal passzolnak.

Ez minden kétséget kizáróan elmondható az Under Armour póló termékről is, ami sokak első választása akkor, ha focizásról, kosárlabdázásról vagy épp teniszről van szó. A brand megálmodója Kevin Plank, a marylandi egyetem foci csapat speciális egységének kapitánya, aki a cég elindulása óta beírta magát a sporttörténelembe a kiváló, egyedülálló ötleteivel. Számára a sportolás egyik gondját az jelentette, hogy nyáron elképesztően megizzadt, ami nagyon zavarta, illetve azt is kellemetlennek tartotta, hogy emiatt az edzésekkor többször kellett trikót cserélnie.

Ez vezérelte, hogy egy olyan anyagot hozzon létre, ami egyszerre jó nedvszívó és kiváló légáteresztő adottságokkal rendelkezik. Pár hónap után és temérdek tesztelést követően megszületett az az Under Armour póló, aminek a mai napig nagyon sokan örülnek és szívesen viselnek.