LEGO City, az örök kedvenc

LEGO City

Nem túlzás azt mondani, hogy LEGO kockákból bármit meg lehet építeni, hiszen már életnagyságú autót is álmodtak és valósítottak meg belőle, amit egy elektromos motor segítségével be is indítottak. Ha a néhány éves gyerkőcök erre még nem is képesek, de azért a LEGO City különleges szettjei őket is kreativitásra és alkotásra készteti.

A City sorozattal a városi élet minden apró részlete életre kelthető, illetve kockákba formálható, hiszen a kínálatban helyet kapott a repülőtér, a rendőrség, a tűzoltóság és a vasút világa is. Ugyanakkor különböző járművek, munkagépek, mélytengeri és vulkánkutató készletek is megvásárolhatóak, így a való élet minden területével megismerkedhetnek a lurkók.

A tapasztalat azt mutatja, hogy a csemeték a LEGO City tagjait még jobban szeretik, mint a mesebeli elemeket, hiszen a környezetükben található és tapasztalható dolgok mégiscsak közelebb állnak hozzájuk és kézzelfoghatóbbak, mint egy szuperhős. Persze a LEGO City család mellett, mindig vannak aktuális kedvencek, de ahogy a rajzfilm népszerűsége lecseng, általában az ezekhez illő kockák is feledésbe merülnek.