Légy Te a legszebb!

Menyasszonyi ruha

Az esküvői előkészületek szerves részét képezi a menyasszonyi ruha kiválasztása, hiszen mindenegyes menyasszony igyekszik elvarázsolni a vőlegényét és persze a vendégeit a gyönyörűséges ruhájával. Ennek érdekében, sokan már hónapokkal a nagy esemény előtt elkezdik keresni a megfelelő ruhakompozíciót. Itt már meg is találtad azt a helyet, ahonnan beszerezheted a menyasszonyi ruhádat, ugyanis ezen a címen megnézheted a teljes kollekciót!

A Vintage Szalon már harmadik éve működik sikeresen és a segítségével sok elégedett és gyönyörű ara vonult már oltárhoz Sincerity, Sweetheart, Lillian West, valamint Justin Alexander menyasszonyi ruhákban. Méltán vezető szerepet tölt be ezen a piacon az amerikai partnercég Nyugat-Európában. Az idei évben bővítés történik a szalonban, új márkákkal és más stílusokkal gazdagodik a kínálat, ugyanis holland és dán vállalkozások szépséges remekművei is a felhozatalban lesznek.

Ezen a címen megnézheted a gazdag választékot. Tudnod kell, hogy a szakemberek segítenek a fazonválasztásban is, ráadásul a kínálat lehetővé teszi, hogy különleges csipkékkel ellátott modellek vagy lágyan omló, egyszerű ruha mellett dönthess. Az esküvői ruha díszítése minden esetben igazodik a menyasszony ízlés-világához. Rendkívül kedveltek a matt csipke ruhák, de vannak különleges köves és gyöngyös díszítésű modellek is. Egy vintage esküvőhöz remek alapruhák a teljesen egyszerű fazonok.

Az elengedhetetlen kiegészítők azok, amelyek egyedivé varázsolják a menyasszonyi ruhákat. Ilyen például a boleró, a kesztyű, a fátyol, a fejdísz és az öv. A kiegészítőket a szalon munkatársai hozzáigazítják az esküvő színéhez. Azt is elolvashatod ezen a címen, hogy a vőlegény mellény szettjét mindig a menyasszony ruhájához vagy az azon megtalálható öv színéhez kell igazítani. Megtudhatod ezen a címen, hogy a menyasszonyi ruhákat bérelheted, illetve meg is vásárolhatod, ha azt szeretnéd. A bérleti díjak általában 100 és 200 000 Ft között vannak, az első felvétel pótdíj 60 000 Ft. Ezen a címen rengeteg információval gazdagodhatsz.