Mi a munkaerő közvetítő cégek szerepe?

Pannonwork munkaerő közvetítő
Pannonwork munkaerő közvetítő

A Pannonwork elsősorban a diákmunkáiról lett ismert, azonban mi ennél sokkal több szolgáltatást biztosítunk Önnek. Hallott már a Pannonwork munkaerő közvetítő csapatáról? Ha még nem, akkor itt az ideje, hogy Ön is megismerje a fő területeinket!

Ezek pedig a diákmunka, munkaerő-kölcsönzés, ajánlatkérések és a toborzás. Amennyiben sürgősen szüksége van egy megfelelő alkalmazottra, mi kiválasztjuk annak a személynek az adatait, amelyik a legjobban illik az Ön által leírt munkakörben.

A Pannonwork munkaerő közvetítő fő eljárásai közé tartozik az ügyfelek felmérése, a toborzás, a jelöltek alapos megismerése, majd a kiválasztás. Jól tudjuk, hogy egy nagyobb cég vezetőjének nincs ideje ilyen dolgokkal foglalkozni, éppen ezért szeretnénk a segítségére lenni. Sok időt takaríthat meg azzal, hogy ránk bízza a feladat ezen részét.

Amennyiben szeretné igénybe venni a Pannonwork munkaerő közvetítő szolgáltatásait, keressen fel minket az interneten, informálódjon további szolgáltatásainkról és működjön együtt velünk hosszútávon, sikeresen!