Neuzer Balaton a stílusos bringázásért

Neuzer Balaton

Ezt a kerékpárt a Balaton környékén található csodálatos táj ihlette. Bár önmagában véve a Neuzer Balaton városi kerékpárnak számít, a kialakításának hála akár nagyobb távokat is megtehetünk a nyergében ülve.

Aki szeretné felfedezni a „magyar tenger“ régióját, az akár egy Neuzer Balatonnal is megteheti. Egysebességes modellről lévén szó, ezért inkább a laposabb, déli parton ajánlott tekerni, mivel az emelkedők már elég megterhelőek lehetnek egy ilyen bringával.

Természetesen bármilyen városi környezetben megállja a helyét, hiszen elsősorban erre lett tervezve. Boltba járni, kempingezni, vagy csak úgy lazán, hobbiból kerékpározni tökéletes és egyben stílusos választás.

Sokan kedvelik az alacsonyított váz miatt, hiszen erre a bringára nem kell úgymond „felmászni“. Ez különösen előnyös azoknak a személyeknek, akik nehezebben mozognak. A Neuzer Balaton ezért az idősebb korosztálynak is megfelelő választás lehet. A csomagtartóval ellátott modellre minden jót fel lehet pakolni egy kisebb bevásárlás alkalmával.