Önre vár az önismereti csoport Budapesten!

Ez az önismereti csoport Budapest városában kiegyensúlyozottabbá teheti az életünket

Ha az egészség szó elhangzik, szinte mindenki csak a fizikai jóllétre gondol, noha a lélek állapota is legalább annyira, vagy talán még fontosabb. Meg kell tanulnunk időt szánni arra is, hogy belső világunkkal foglalkozzunk, különben megtörténhet, hogy észrevétlenül kicsúszik a lábunk alól a talaj.

Ebben segítségünkre lehet egy önismereti csoport Budapest területén, ami azt ígéri, hogy önmaguk megismerésére nyújt lehetőséget. Vannak, akik ódzkodnak az ilyen csoportoktól, mert nem tudják pontosan, hogy mire számítsanak, és ezért inkább nem is mennek el. Itt azonban akár megfigyelőként is részt lehet venni a hetente megrendezett alkalmakon, majd később bekapcsolódni, ha szimpatikussá válik. Mindenképpen érdemes kipróbálni, hiszen annak mindig pozitív hatása van, ha egy kicsit magunkba tekintünk.

Aki részt szeretne venni az önismereti csoport Budapest városában megrendezett alkalmain, a keresztesattila.hu weboldalon találja meg a bejelentkezéshez szükséges információkat, illetve itt magáról az eseményről is bővebben lehet olvasni.