A Tecnoma elképesztő technológiája

Önjáró permetező

Nem csoda, hogy ennyire népszerűek ennek a cégnek a termékei a mezőgazdászok között. A Tecnoma elég szép és gazdag történelemmel rendelkezik. Közel 70 év alatt bőven volt rá alkalom, hogy számos kiváló szabadalommal rukkoljon elő.

A permetezés kiemelkedő szerepet kap a földeken. Elég egyszer elhanyagolni és megeshet, hogy odavész az egész évi termés. A Tecnoma olyan permetező gépeket fejlesztett ki, amelyekkel ez a feladat hatékonnyá és gyorssá válik.

Ugyanakkor fontos szempont volt a környezetvédelmi előírások betartása is, hiszen minden tekintetben meg kell felelniük az Európai Unió erre vonatkozó jogszabályainak. A tartós kivitelezésnek köszönhetően, a munka folyamatos lesz. Nem kell állandóan szünetet tartani a karbantartás miatt.

A GigaFarmnak köszönhetően, kiváló Tecnoma termékek szerezhetőek be, gazdaságos áron. Ezen felül biztosítva van a Tecnoma gépek szervizelése, illetve akinek tanácsadásra van szüksége, az is megkaphatja a szükséges segítséget. A robosztus felépítésnek köszönhetően, kiemelkedő mezőgazdasági eszközöknek számítanak.