Önterülő aljzatkiegyenlítő a tökéletes eredményért

Önterülő aljzatkiegyenlítő

Ha nem használják ezt a terméket, egy pár hét vagy hónap után jelentkezhet a kellemetlen padlórecsegés, ami természetesen senkinek sem hiányzik. Nem véletlen az önterülő aljzatkiegyenlítő népszerűsége.

Legyen szó csempéről, járólap lerakásáról vagy padlóról, ellenőrizni kell az egyenességet. Mindezt könnyedén megteheti egy vízmértékkel. Ha a felületet egyenlőtlennek találja, semmiképp nem szabad lerakni a burkolóanyagot. Például a laminált padló nem egyenes talajon felpúposodik, ezáltal még el is törhet.

Célszerű az önterülő aljzatkiegyenlítő kellék segítségét igénybe venni, annak érdekében, hogy az adott burkolat és egyben a munka, amit belefektet ne legyen hiábavaló. Fontos tudni, hogy a termék használata nem olyan egyszerű, mint azt előre gondolná az ember. A nem megfelelő öntési technika esetén csak rontani fog a felületen.

Az önterülő aljzatkiegyenlítő pozitív tulajdonsága, hogy híg állaga kitölti a talaj egyenlőtlenségeit. Érdemes minél egyenletesebben szétönteni a bekevert anyagot.