Pattanásos arcbőrre természetes szappan kell!

termeszetes szappan

A bőrbetegségek kezelésére nem minden esetben a legalkalmasabb megoldás a szintetikusan előállított termékek használata. A keletkező kellemetlen panasz több alkalommal kezelhető natúr készítményekkel. A természetes szappan használatával kiküszöbölhetőek a kóros panaszok és segítséget nyújt a tünetmentesség elérésében.

A termék vegyszermentes, így nem vezet újabb kórok kialakulásához. Felveszi a harcot az ekcémával, a fejbőr fokozott hámlásával és a pattanások elleni harcban is segít.

A megfelelő tisztálkodási szerek meglelése időt és türelmet igényel. Fokozottan figyelni kell az alapanyagok összetételére, főleg az érzékeny bőrrel rendelkező személyeknek. A természetes szappan jól összeválogatott nyersanyagok keverékéből készül, ami felveszi a harcot a száraz bőr szimptómájával is.

Remekül hidratál, optimális termék hajmosásra és a mindennapi tisztálkodás alkalmával is. A természetes szappan alapanyagának összetevői közül megemlíthető a friss kecsketej és persze a növényi eredetű illóolajok.