A kerítés szállításának megoldása

Betonkerítés

Cégünk csak a betonkerítés elemeinek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik, a házhoz szállításával nem. Mivel a kerítés súlya jelentős, sokan teszik fel a kérdést, hogy milyen módon jutnak el a megvásárolt elemek a felállítás helyszínére.

Weboldalunkon is leírjuk, hogy a helyszínre szállítás a vásárló feladata, de természetesen tudunk olyan céget ajánlani, aki már többször szállított nekünk. Abban az esetben tesszük ezt, ha a vásárló kifejezetten kéri. A szállítás nem bonyolult művelet, de a kerítés elemeit fel kell rakni a kisteherautóra, ahol biztosítani kell a rakományt, hogy ne mozogjon.

Az elmozdulás ritkán fordul elő, de mivel a súly nagy, a megfelelő rögzítés elengedhetetlen. Ugyanis, ha a kerítés szállítás közben belendül, egyrészről balesetveszélyes, ráadásul kisodródva komoly sérülést szenvedhet és okozhat.

Ezért a szállítást körültekintően kell végezni. Attól is függ, hogy mekkora a rakomány, hogy mennyi elemet vásároltak. Az elemek súlya darabonként 50 kg körüli, az oszlopoké pedig 95 kg.