Szenzorral működő papír kéztörlő adagoló

papír kéztörlő adagoló

Egy higiénikus mosdóba több olyan kellék szükséges, ami segíti a kézmosást, kéztörlést, így általuk csökkenthetőek a különböző kórokozók terjedésével járó megbetegedések. Egyik elengedhetetlen kellék a papír kéztörlő adagoló, az üzletek, ipari létesítmények mellékhelyiségeinek alapvető eszköze.

Kifejezetten költséghatékony megoldást jelent, mivel a szabályozott papíradagolásnak köszönhetően, kevesebb fogyasztással lehet számolni. Ez a tény kedvez úgy a pénztárcánknak, mint a hulladéktermelés csökkentésében.

A használata egyszerű és a legtöbb minőségi papír kéztörlő adagoló gyorsan és könnyen utántölthető. Különböző típusok érhetőek el a t-medical.hu webshop kínálatában, ahol szerepelnek érintésmentes, szenzorral működő modellek is.

Hajtogatott és tekercses kivitelben egyaránt felfedezhető ez a hasznos kellék. A vásárlók által kedveltek azok a változatok is, amelyek formavilágára jellemző a letisztult, minimalista megjelenés. Ha modern és szép papír kéztörlő adagoló megvételét tervezi, akkor ebbe a webshopba látogasson el!