Szerver alkatrész pótláshoz, bővítéshez

A Server Elite által kínált használt szerverek tökéletesen kiszolgálnak bármilyen kis- és középvállalkozást. Ugyanakkor törvényszerű, hogy egy idő után el fog romlani valamelyik szerver alkatrész vagy bővíteni kell valamivel, ezért a serverelite.hu oldalon ezek is szép számban helyet kaptak.

Bezel, hálózati kártya, HDD keret, hűtőborda, kártyaleolvasó, management kártya, memória, merevlemez, processzor, RAID vezérlő, kit és tápegység is szerepel a kínálatban, tehát szinte minden problémára lehet itt találni megoldást. Különben is, az általuk értékesített szoftvereket, kérésre megfigyelik és karbantartják, így a megfelelő szerver alkatrész kiválasztásának feladata is rájuk hárul.

Kérjen teljes körű szolgáltatást és akkor soha nem kell fájjon a feje egyetlen szerver alkatrész miatt sem! Legfeljebb annyi dolga lesz, hogy kifizesse a szükséges szerver alkatrész árát, de a Server Elite csapata kiszállítja és ha igényli, be is szereli. Fontolja meg a lehetőséget és tartsa a lépést a rohamosan fejlődő világgal profi segítséggel!