Többfunkciós strandkendő

Színes strandkendő változatok
Színes strandkendő változatok

Egy női strandtáskában, ahogy mondani szokás, „az elefánton kívül minden van”. Úgy próbálják összeállítani a strandoláshoz szükséges eszközöket, hogy szinte minden legyen, amire szükség van. Így kerül bele a napfényvédő krém, a törölköző, a pléd, a strandkendő és a fürdőruha.

Hogyha valaki igazán praktikusan gondolkodik a pakolást illetően, akkor már a boltban olyan strandkendőt szerez be, amelyik plédként és törölközőként is használható. Nem biztos, hogy hallott már ilyenről, de valóban létezik.

Az ilyen strandkendő egyik oldala, puha, törölközésre való, tehát jó nedvszívó képességgel rendelkezik, így hatékonyan helyettesítheti a törölközőt. A másik oldala pedig simább felületű, amit akár a földre is leteríthet anélkül, hogy mindenféle szöszt összeszedjen.

Ezzel az oldalával kifelé fordítva használható strandkendő helyett. Amint a hölgyek jól tudják, ez a termék elengedhetetlen kelléke a fürdőzésnek. Egy ilyen, okosan megválasztott strandkendő nemcsak praktikus, de hatalmas helyet is megspórolhat a strandtáskában.