Vegyszermentesen is lehet tiszta otthona?

Vegyszermentes tisztítószerek lábszag ellen
Vegyszermentes tisztítószerek lábszag ellen

Életünk folyamán olykor kellemetlen szituációkba keveredünk, melyek kisebb odafigyeléssel könnyedén kiküszöbölhetőek lehetnének. Ilyen különösen kínos helyzet lehet a kellemetlen lábszag, mely cipőnk levétele után érezhető. Általános tévhit, hogy a kellemetlen lábszaggal rendelkező emberek igénytelenek, nem fordítanak megfelelő figyelmet személyes higiéniájukra.

Az izzadás teljesen egyénfüggő, alkati kérdés, melyet számos külső és pszichikai tényező befolyásolhat. A szagok felerősödését a baktériumok elszaporodása támogathatja, nem beszélve a különböző műanyagokból készült lábbelikről, melyek tökéletes felületet biztosítanak a baktériumok számára. Egésznap ugyanabban a cipőben dolgozunk és tesszük napi teendőinket. A cipő viselése lehetetlenné teszi lábunk megfelelő szellőzését.

Fontos tehát, hogy cipőnket rendszeresen szagtalanítsuk megelőzve a kellemetlen helyzeteket. A Greenman ProKlean Cipőszagtalanító megszűnteti a kellemetlen szagokat és hosszantartó hatást biztosít. A ProKlean cipőszagtalanító a probiotikumok erejével nem csak hatékonyan szagtalanít, hanem növeli a komfort érzetet is. Ha szeretnénk otthonunkat környezettudatosan és vegyszermentesen tisztántartani, a Greenman ProKlean termékcsalád számos termékével megtehetjük ezt.

A ProKlean termékcsalád otthonunk tisztántartására számos vegyszermentes tisztítószert biztosít. A Greenman segítségével a konyha és fürdőszoba tisztántartását, a mosogatógép szagtalanítását, vagy akár a bútorápolást környezettudatosan, egészségesen, vegyszermentesen végezhetjük. Ha olyan tisztítószer után kutatunk, mely biztonságos a család számára, akkor a Greenman termékei tökéletes választásnak bizonyulnak.