A kolozsvári szalonna is lehet egészséges

Kolozsvári szalonna
Kolozsvári szalonna

Az étkezési szokásokkal kapcsolatban rengeteg tévhitről olvashat. Sajnos rengeteg olyan divathullám alakul ki, melyeknek semmi tudományos alapja nincs. Ha eddig azt hitte, a zsíros hús nem tesz jót, tévedett. Bizonyított, hogy például a kolozsvári szalonna kimondottan egészséges, a szénhidrátnál kevésbé hizlal.

A Tóalmási Húscsarnok Kft nem használ termékei előállításához ízfokozót, ha megkóstolja a készítményeiket, akkor a hagyományos ízvilágot ismeri meg. Ha egészségesen szeretne étkezni, ezeket a hazai terméket nyugodtan választhatja. A kolozsvári szalonna íze nagyon karakteres.

Reggelire, vacsorára szuper választás friss paradicsommal, paprikával, de a főtt ételek megbolondítására is szuper választás. A Tóalmási Húscsarnok honlapján valamennyi termékük leírása megtalálható. Receptekkel és érdekességekkel is kedveskednek a vásárlóiknak.

Ne higgyen a divathóbortoknak, hiszen a hús fogyasztása is lehet egészséges. Attól függ, hogy hol szerzi be. Ha előrecsomagolt terméket választ, akkor olvassa el az összetevőket. Kíváncsi rá, hogy miért nem lehet ellenállni a sült szalonnának? Látogasson el a Tóalmási Húsbolt és Pecsenyés mintaboltjába, ott megtudhatja a választ. Itt megtalálja az általuk gyártott kolbász különlegességeket is. Törekedjen a minőségi áru beszerzésére.