A 120 literes bojler előnye és kedvező ára

120 literes bojler kedvező áron
120 literes bojler kedvező áron

Egy jelenkori háztartás igen sok műszaki és elektromos terméket igényel. Elengedhetetlen például a mindennapi meleg víz ellátásához szükséges forróvíztároló. A nagycsaládosoknak ajánlott a 120 literes bojler, így bárki is jut be utolsónak a fürdőszobába, biztosan marad elegendő meleg víz a tartályban. A tároló speciális acéllemezből készül, mellette tűzzománcozott bevonat és egy aktív anód óvja a korrózió ellen.

A poliuretán hőszigetelésnek köszönhetően, a víz hőmérséklete hosszú ideig fenntartható, ráadásul a bojler úgy van kialakítva, hogy a meleg víz keveredés nélkül távozzon. Igényei szerint beállíthatja a kívánt hőmérsékletet, majd miután a víz eléri ezt a bizonyos hőfokot, a beépített hőmérsékletszabályozó önvezérelt módon kikapcsolja a fűtést. Emiatt is remek választás a 120 literes bojler, hiszen ennek köszönhetően, bizonyítottan energiatakarékos megoldást nyújt. Senki sem örül, ha kellemetlen meglepetés éri a villanyszámla megtekintése során, de Önnek nem is kell tartania ettől.

Ha már a pénzről van szó, a megfelelő bojler kiválasztásánál, természetesen fontos szerepet játszik az árkategória is. A jól ismert Hajdú márkától a 10 literestől kezdve, a 200 literes forróvíztárolókig mind megtalálhatóak. Ettől függően, változnak a bojler árak is. A már említett 120 literes bojler például, típustól függően, már 39000 Ft-tól kezdődően megkapható. Bár hosszú élettartamot garantálnak a gyártók, a megfelelő működési szempontok elérése érdekében, javasolt a rendszeres karbantartás.

Egy tároló vízkőtől való mentesítése, méretétől függetlenül 12000 Ft. Ezt lehet különböző csomagokban is igényelni. Például a vízkő-mentesítés, anód cserével együtt 14500 Ft-ért már elérhető. A tartályok cseréje is megoldható, ilyenkor külön fel van számolva maga a bojler árak, és külön a munkadíj is. Ezen értendő a csere, le- és felszerelés, elektromos- és vízoldali bekötések. Ilyen csere alkalmával lehetséges, hogy szükség lesz pár alkatrész megvásárlására, mint például a nyomáscsökkentő szelep, a bojler rögzítő vagy a elzáró szelep.