A Calvados vérpezsdítő étvágygerjesztő

Calvados

Az étkezés előtti alkoholfogyasztás növeli az éhségérzetet, ezért is vált népszerűvé szinte az egész világon az aperitif. Ez számtalan változatban megtalálható, minden országban más-más típusú italt szolgálnak fel. Azonban léteznek olyan közkedvelt fajták, amelyek csaknem mindenhol ismeretesek.

A Calvados alapanyaga az alma. Néha körtével is vegyítik, az így nyert gyümölcspárlat többféle folyamaton esik át, amíg elnyeri igazi különleges aromáját. Kezdetben erős illattal rendelkezik, ami a hosszantartó tölgyfahordós érlelés útján foszlik szét.

Az aranyló színe miatt, sokan választják a nem hétköznapi vacsorák, ebédek étvágygerjesztőjének. A Calvados kis- és nagymennyiségben megrendelhető az internetről, méghozzá a diszkontital.hu webáruházból.

A tradicionális itóka papír díszdobozban is megtalálható, ezáltal ajándéknak is kitűnően megfelel. Nagyon sokan tanácstalanok akkor, amikor egy férfit kell meglepni. A Calvados kézenfekvő lehetőség, ami igazán izgalmas, figyelemre méltó és beváltja a hozzá fűzött reményeket.