A Fujitsu klíma, nemcsak klíma

Fujitsu klíma, a kényelmes otthonért
Fujitsu klíma, a kényelmes otthonért

Tudta-e Ön, hogy egy 3,5 KW teljesítményű klímaberendezés egy óra alatt majdnem 600 köbméter levegőt áramoltathat át a szűrőberendezésén? Ez azt jelenti nagyjából, hogy egy óra alatt egy-kétszobás lakás levegőjét teljesen átforgatja.

A Fujitsu klíma berendezések minden darabját kiváló minőségű szűrőkkel látják el, ezért a légkondicionáló nemcsak hűtési feladatot láthat el, hanem kiszűri a káros anyagokat is a levegőből, mint például a port, szőrt, szövetszemcséket, pollenszemcséket, cigarettafüstöt, mikroorganizmusokat és más részecskéket.

Nagyon fontos hangsúlyt fektet a Fujitsu klíma berendezések gyártója arra, hogy berendezésein a szűrők könnyen hozzáférhetőek illetve könnyen takaríthatóak legyenek. Viszont arra is felhívja a kedves üzemeltetők figyelmét, hogy ennek a feladatnak a szakszerű ellátása szakember feladata.

Ő tudja eldönteni, hogy a szűrőt ki kell cserélni vagy csak takarításra szorul. A hiányos működés elkerülése végett, érdemes a szűrőberendezést minden használati idény előtt ellenőriztetni.