Baba bicikli, a megunhatatlan járgány

baba bicikli

Manapság a kerékpározás szinte az egyik legfontosabb szabadidős tevékenységgé nőtte ki magát. Ezért nem csoda, hogy a szülők a gyermekeiket is szeretnék meglepni minél hamarabb egy erre alkalmas eszközzel. A baba bicikli az összes létező bicaj közül a legelső közlekedési forma, amit ki lehet próbálni, már 18 hónapos kortól.

Számos előnnyel rendelkezik, használata egyaránt nagy öröm a kicsiknek és a szülőknek. Egyrészt játszva fejleszti az egyensúlyérzéket, másrészt a gyermekek kiélhetik a sport és mozgás iránti vágyukat. A baba bicikli vagy futóbringa remek alternatívája a kisautóknak vagy rollereknek. Elérhető fiús és lányos árnyalatokban egyaránt.

Akár 4 éves korig jó hasznát lehet venni, hiszen az állítható ülésmagasság ezt lehetővé teszi. A kerekek megfelelő vastagsága megadja a kellő biztonságérzetet és stabilitást, de ezen felül a kialakítás engedi a lábak letételét is a földre. A baba bicikli hatalmas élményt és örömet okoz a legkisebbeknek. Kitűnő ajándék lehet bármilyen alkalomra.