Bolden bútor, szerelem első látásra

Klasszikus Bolden bútor
Klasszikus Bolden bútor

A terménypiacon az igazi jó árut nem kell reklámozni, ami akkor is elkel pár perc alatt, ha csak a vásárló elé terítenek. A Bolden bútor szintén ilyen eset, mivel ezt a sorozatot sem szükséges reklámozni, mivel elég ha az ember rátekint és máris szerelmese lesz.

A szerelem múlandó, szokták mondani, de ezt bizony egy életre szabták, vagyis ha a lakásba kerül, soha többé ki nem engedi. Nem is szükséges, mert a minőségi anyagokból készült bútorsor egy életre szól. A leginkább eredeti az lenne, hogy az egész lakásában bútort cserélhetne és ezzel a minőségi darabbal alakíthatná ki az életterét.

Mindezt egyszerű megoldani, mert a Bolden bútor elemei között egyaránt ott vannak a szekrények, komódok, ágykeretek, asztalok, székek és íróasztalok, tükrök, polcok, TV asztalok, egyszóval minden, ami egy lakásba kell. Ha okosan forgatja a bútorokat, a lakás minden része berendezhető úgy, hogy az mindenkinek a kívánságát kielégíti. Csak arra kell figyelni, hogy a bútorsor színe egy kicsit sötét, primavera meggy, ezért a falak színét egy kicsit vidámabbra kell választani.