Edzés előtti stimulánsok a fizikai energia növeléséért

edzés előtti stimulánsok

Jelen sporttáplálék, a kombinált összetételének köszönhetően, maximalizálja a testmozgás alatti energiatartalékokat. Az edzés előtti stimulánsok erőserkentőként is remekül működnek, lehetővé téve a súlyok növelését. A készítményeknek nincsenek mellékhatásai a szervezetre, mivel összetételük kizárólag természetes biológiai komponenseket tartalmaz.

Az amerikai és európai gyártók nevével fémjelzett minőségi edzés előtti stimulánsoknak 10 vagy több összetevőből kell állniuk, magukba foglalva a kreatint, az aminosavakat, a koffeint, a taurint és az arginint.

A szervezetre gyakorolt biztonságos hatásukat az aktív fizikai edzés területén történő használat sokéves tapasztalata igazolja. Figyelembe kell azonban venni, hogy a készítmények koffein- és energiatartalmát nem szabad külön kávé vagy stimuláló italok fogyasztásával kiegészíteni.

Az edzés előtti stimulánsokat a fizikai edzés előtt kell bevenni és nem jó keverni más koncentrált sporttáplálékkal. Tehát, ha valaki fehérjét is szed, akkor jobb, ha azt edzés után issza meg.