La Roche Posay Effaclar Duo aknés bőrre

la roche posay effaclar duo

Magas minőségi termékek használatával hidratálhatja az arcát, majd megcélozhatja a foltokat, illetve tökéletlenségeket. A La Roche Posay Effaclar Duo kettős hatású pattanás elleni krém, ami az aknés arcot célozza meg és eltünteti a kellemetlen foltokat is.

A La Roche Posay Effaclar Duo krém hámlasztja az elhalt bőrt, valamint a felesleges faggyút, csökkenti a pírt, a kellemetlen foltokat, illetve a pattanásokat, majd pedig serkenti a sejtmegújulást, megcélozva a tökéletlenségeket. Ezt az akné elleni krémet kifejezetten érzékeny arcra fejlesztették ki, tehát csak gyengéd, bevált összetevőket tartalmaz, anélkül, hogy durva lenne, így egyáltalán nem okoznak további irritáltságot vagy problémát. Ideális lehet zsíros, pattanásos arcbőrre.

A La Roche Posay Effaclar Duo létrehozásakor a bőrgyógyászati szakértelmet a legkiválóbb mesterséges intelligencia technológiáival ötvözték, hogy olyan minőségi készítményt fejlesszenek ki, ami valóban nagyon hatásos a foltok és tökéletlenségek eltüntetésében!