Otthoni edzés férfiaknak súlyzó nélkül: így is formába hozhatod magad!

otthoni edzések eszközök nélkül

Úgy gondolod, hogy az ideális testsúly elérése, az izomépítés vagy fogyás pénztárcafüggő? Akinek nincs lehetősége rendszeresen edzőterembe járni vagy méregdrága fitneszgépeket beszerezni, annak le kell mondania erről? Valamikor talán valóban így volt, de ma már egészen más a helyzet. A nők köztudottan mindig fogékonyabbak voltak a „házi” megoldásokra, legyen szó akár alakformálásról is, mostanában azonban ezen a téren szintén bővült az érdeklődők tábora.

A férfiak körében is egyre népszerűbbek az otthoni edzések eszközök nélkül. Az ingyen elérhető és bizonyítottan hatékony, magas fehérjetartalmú diétát is magába foglaló Intenset program kiváló választás, ha anyagi áldozatok nélkül szeretnéd elkezdeni a testépítést. Ennek az edzésfajtának az egyik nagy előnye, hogy tetszés szerint ütemezheted be a napi tennivalóid közé, úgy, ahogy számodra a leginkább megfelel.

A program a leghatékonyabb, saját testsúlyos gyakorlatokból épül fel, amelyeket nemcsak otthon, a négy fal között, hanem a szabadban, a házad udvarán vagy akár egy parkban is elvégezhetsz. Az edzéstervet kéthetente e-mail-ben kapod meg, ezzel a rendszerességgel változik, nehezedik a gyakorlatsor a folyamatos előrehaladásod érdekében. A 6×14 napos ciklusokból álló, összesen 3 hónapig tartó Intenset alapprogram lényege minél többféle ingernek kitenni az izmaidat, optimális fejlődésüknek ugyanis ez fontos feltétele. A kemény munkát tehát nem lehet megúszni, de nem is ez a cél.

A jó hír, hogy nulla fittségi szintről, igazi fotelharcosként is elkezdheted az edzést és fokozatosan, lépésről-lépésre teheted magadévá azt az erőt és rugalmasságot, amiről eddig talán csak álmodoztál. Ami pedig még jobb: nemcsak a fizikumod lesz vonzóbb és egészségesebb, nemcsak az izomzatod növekedik, hanem az önbecsülésed is. Azt az elégedettséget és magabiztosságot, ami a tükör előtt átjár, kifelé is sugározod, így a környezeted is sokkal pozitívabban viszonyul majd Hozzád. Az Intenset otthoni edzésprogram tehát a testi, lelki jólétedben egyszerre játszik kulcsszerepet.